Publicerad den Lämna en kommentar

VAD ÄR SUBLIMERINGSUTSKRIFT ELLER PROCESS?

Det är faktiskt Dye Sublimation, och internet är fullt av information, ta en titt på wikisidan här, för mer djupgående detaljer.

Så hur påverkar detta mig, eller du för frågan. Enkelt uttryckt kan jag skriva ut en grafik på specialfärgad sublimeringspapper, linda detta papper runt en krus i detta fall och värma upp det. Färgen vänder sig till gas, går in i den porösa ytan den hålls mot och över en tidsperiod fullbordar processen. Du tar bort papperssläckningen i kallt vatten och den porösa ytan stängs och hej presto du har nu en bild på en hård yta, som en kaffekrus eller något liknande – jag säger det eftersom fler produkter kommer att bli tillgängliga under de närmaste veckorna eller månaderna .

Här har jag tagit en kaffekopp på 330 ml, skrivit ut en lokal vy, lagt till några rader av text och gjort mig till en ny krus för kontoret, jag måste bara se till att fruen inte rinner till kontoret och lämnar det där !!

Grunderna här är, du har ett utskriftsområde på 185 * 85 – max 190 * 90 men det lämnar inget utrymme för placering. Du kan lägga till allt du tycker om utskriftsområdet med ett grafikprogram som passar dig, spara som en jpeg- eller photoshop-fil skicka den till mig och jag ska göra resten.

Om du är intresserad kan du antingen kontakta mig via kontaktsidorna och lägga till din grafiska fil där, eller när webbutiken är igång kan du köpa det.

Njut av bilderna och videon !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *