Publicerad den Lämna en kommentar

Ägglåda Tryck

As always thanks to Google translate for the English to Swedish text!!

Ett projekt som kommer att utvecklas under de närmaste månaderna, och jag känner att eftersom detta arbete fortsätter använder jag en skärmtrycksteknik eller åtminstone försöker skärmutskrift för att se om det kommer att ge några fördelar jämfört med UV-bläckstråleskrivare.

These are 6 pack egg boxes

Jag har också gjort en lång youtube video som visar mig göra jiggen, en annan inlärningsprocess och kanske betraktas som lite för komplicerad. Men du måste försöka och kunden väntar, så fortsatte vi.

Resultatet är ett framgångsrikt utskriftsarbete, både mig själv och kunden är nöjda med resultatet.

Publicerad den Lämna en kommentar

Decathlon Termosmugg Tryckning

Quechua Termosmugg fra Decathlon

Detta var ett intressant litet projekt, denna rån kommer att ges till en norsk Rapper Fred E, som en julklapp.

Mugget kommer från utloppsbutiken Decathlon några km från var JK Print är baserat, och detta visar & nbsp; JK Print har möjligheter att skriva ut på produkter från tredje part lätt. Allt du behöver är en idé, men kontakta mig med din idé innan du köper – det här är viktigt som du behöver förstå om vi kan skriva ut på det först. Vi behöver veta storleken, materialet och kanske en länk till produkten.

När vi har en allmän tanke kommer vi antingen att ge tummen upp för att köpa eller en rekommendation att hitta en annan bättre lämpad produkt.

Glöm inte att vi kan klippa vinyl, skriva ut på vinyl och klippa, wecan sublimate print och vid behov screen-printing.

Nedan är en video av tryckning, hoppas du tycker om det – jag är inte den bästa videoredigeringspersonen i världen, men hej jag försöker och jag hoppas det ger dig en bra översikt över vad vi gör.

Publicerad den Lämna en kommentar

Deepavali

Idag, eller ska jag säga i början av november, jag tryckte på flera ljus för Deepavali-festivalen eller ljusfestivalen.

Deepavali
Deepavali

En snabb liten video, den här är utskrift på ett ljus för Deepavali-festivalen eller festivalen av ljus.

Stearinljuset är ett exempel på Dollar Store, konstarbete och textprovide i en Vector PDF-fil, men något liknande kan vara en JPEG-fil.

Hur? Du mäter höjd och omkrets och det ger dig din mall att arbeta med. Öppna din favoritfotoredigeringsprogramvara, gör en bild till den storleken och börja redigera.

Spara ditt konstarbete och skicka det till mig med din beställning och jag får jobbet skrivet så snart jag kan.

Publicerad den Lämna en kommentar

VAD ÄR SUBLIMERINGSUTSKRIFT ELLER PROCESS?

Det är faktiskt Dye Sublimation, och internet är fullt av information, ta en titt på wikisidan här, för mer djupgående detaljer.

Så hur påverkar detta mig, eller du för frågan. Enkelt uttryckt kan jag skriva ut en grafik på specialfärgad sublimeringspapper, linda detta papper runt en krus i detta fall och värma upp det. Färgen vänder sig till gas, går in i den porösa ytan den hålls mot och över en tidsperiod fullbordar processen. Du tar bort papperssläckningen i kallt vatten och den porösa ytan stängs och hej presto du har nu en bild på en hård yta, som en kaffekrus eller något liknande – jag säger det eftersom fler produkter kommer att bli tillgängliga under de närmaste veckorna eller månaderna .

Fortsätt läsa VAD ÄR SUBLIMERINGSUTSKRIFT ELLER PROCESS?

Publicerad den Lämna en kommentar

Sportflaskor

HasseCoach Header image

Obs! Jag photoshop inte några av mina bilder jag använder i dessa inlägg.

Jag har tillbringat många timmar på att köpa praktiska sportdryckflaskor, videon nedan fokuserar främst på att visa de biobaserade dryckesflaskorna. Det finns dock två andra typer av flaskor, Gripper och Soft Touch, allt från samma tillverkare och som namnet antyder har anskaffats inom Europa. Vi uppnådde vårt mål att lokalisera och utnyttja en lokal produktkälla, deras hemsida kan hittas här. Jag ser fram emot att göra mer affärer med detta företag i framtiden. (Detta inlägg sponsras inte av EuroBottle).

HasseCoach 3 bottles

I videon nedanför en biobaserad EuroBottle, har trycka på för ett lokalt företag – Hasse-Coach.


Fortsätt läsa Sportflaskor

Publicerad den Lämna en kommentar

Tryckning på ölflaskor

Beer Bottle Printing

Beer Bottle Printing? Jag tycker om att brygga öl hemifrån och naturligtvis har jag börjat använda vår skrivare för att markera flaskorna så jag vet vad innehållet är.
Det finns två tryckmetoder, med och utan primer – nu är trycket på glasytan, skillnaden är bindningsstyrkan mot glaset. Personligen använder jag inte primer och jag har inga problem med tvätt, sanering, fyllning, lagring och kylning av flaskorna. Ja som med de flesta föremål om du är grov med dem kommer bläcket att komma – mycket mycket svårare om du först förstår glaset först.
Frågan att fråga, vill jag återanvända flaskan och skriva ut dem igen, om svaret är ja, så kanske ingen primer är i ordning. För att avlägsna bläck, suga i varmt tvålvatten i fem minuter och använd en ”wire-wool” -skrubber. Ibland behöver du använda en liten kraft men det kommer av och lämnar ingen rest.

Fortsätt läsa Tryckning på ölflaskor

Publicerad den Lämna en kommentar

ikea ljusstakehållare

Just avslutat ett utskrift av ljushållare, och mycket smart att de är också, jag har skrivit ett exempel med JK Print och text, älskar den vita på mörkgrå bakgrund (väldigt nära att vara svart). Mina föredragna filtyper är jpeg, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, ännu bättre Adobe PDF Vector – om du vill lägga till text så ord eller vanlig txt-fil – låt mig veta vilken typsnitt, storlek, färg och stil du vill ha.

Mina tankar är att alla som har tillgång till en dator borde kunna skapa och tillhandahålla det ”konstverk” som krävs för denna fantastiska produkt.

Jag tror bara att dessa gör fantastiska presentidéer –

Fortsätt läsa ikea ljusstakehållare